Over ons

Onze filosofie is om samen met de gebruiker een reinigingsprobleem oplossen!

Samen met u analyseren wij ter plekke waar de problemen zitten, om tot een juiste keuze te komen, die in uw situatie een maximaal rendement en optimaal resultaat geven.

Ons team is dagelijks op weg om u te helpen bij diverse vervuilingsproblemen. Onze kracht is dat wij niet alleen adviseren hoe diverse problemen worden opgelost, maar ook door middel van een demonstratie laten zien, hoe een probleem efficiënt wordt opgelost. Tevens wordt u goed geïnformeerd over de gebruiksmogelijkheden en krijgt u goede instructies over de werking van onze producten.    

NET-ESPACE kenmerkt zich door een professionele omgang, wij waarborgen daarom een deskundige en zorgvuldige advisering, demonstratie en levering van onze reinigingsproducten.   

Ons even om advies vragen kan veel narigheid en schade voorkomen!  

Directie en medewerkers NET-ESPACE


Geschiedenis van het bedrijf


"NET-ESPACE is opgericht door de heer Bernard Volten op 15 januari 1990. Komende uit de farmaceutische industrie, waar de commerciële reclame met name bestaat uit gefundeerde voorlichting aan een geïnformeerd publiek, bracht het toeval mij in aanraking met de wereld van aanbieders van schoonmaakartikelen.

  Na in deze branche enige jaren ervaring te hebben opgedaan, besloot ik NET-ESPACE te starten, omdat ik de beschikking kreeg over een uitermate bijzonder schoonmaakproduct namelijk OLD-STRONG afvoerreiniger, dat mij om verschillende redenen interesseerde:
  * Omdat het product  kwalitatief superieur is aan alle andere "ontstoppingsmiddelen".
  * Omdat er veel, en per bedrijfstak verschillende afvoerproblemen bestaan, die de promotie van het product boeiend en zeer afwisselend maakt.
  * Het product mij in staat om een innovatief bedrijf te vestigen, en met steeds groeiende kennis van zaken en inzicht dankzij dagelijks contact met veelsoortige bedrijven (restaurants, cafébedrijven, hotels, conferentiecentra's, campings, verzorgingstehuizen, banketbakkerijen, vleesverwerkende bedrijven, cateraars, kapsalons, sportcomplexen, dierenartsen, recreatie-oorden etc.) nuttig te kunnen zijn door goede objectieve voorlichting en veelal een juist advies.
  

Mijn opvatting is, dat U recht hebt op een zoveel mogelijk bij Uw bedrijf aangepaste hoeveelheid en een goede kwaliteit/prijs-verhouding en een voorlichting, die de voordelen van het schoonmaakmiddel benadrukt, maar de beperkingen of eventuele neveneffecten niet verhuld."  

Dankzij het vertrouwen van u en de inzet van onze medewerkers, heeft NET-ESPACE zich in 25 jaar goed kunnen ontwikkelen, door naast het leveren van professionele reinigingsproducten  ook een uitstekende service aan te bieden."


Advies of meer informatie? Bel: +31 (0)10-4676200